Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Eläinten ääni -tukikonsertti

Joensuu | Kulttuurikahvila Laituri

Animalia Joensuu järjestää Eläinten ääni -tukikonsertin. Esiintyjiksi saapuvat kovempaakin kovempi punk-bändi Suoliliuos, ihanan herkkä, soolona esiintyvä Heiduška sekä suomenkielistä poprokkia vetävä Karuselli.

Samana päivänä Helsingissä järjestetään Eläinten ääni -mielenosoitus, koska uudesta eläinsuojelulaista uhkaavat jäädä pois lähes kaikki keskeisimmät uudistukset. Hallituksen esityksestä uudeksi eläinsuojelulaiksi puuttuvat tyystin sellaiset asiat kuin parsinavetoiden ja porsitushäkkien sekä turkistarhauksen kieltäminen, jatkuva vedensaanti eläinten pysyvissä pitopaikoissa sekä koirien ja kissojen pakollinen tunnistusmerkintä ja rekisteröinti. Ilman näitä keskeisimpiä uudistuksia uutta eläinsuojelulakia ei voida hyväksyä.

Käsillä ovat viimeiset hetket vaikuttaa lakiin! Kerrotaan yhdessä, että eläimiä ei saa jättää hallituksen politiikan jalkoihin. Eurobarometrin mukaan 99 % suomalaisista pitää eläinsuojelua tärkeänä, ja 90 % suomalaisista haluaa, että tuotantoeläimiä suojeltaisiin nykyistä paremmin. Tämän täytyy näkyä myös eläinsuojelulaissa. Vaaditaan nyt yhdessä, että enemmistön ääni kuuluu!

Tukikeikan liput maksavat 5 euroa (Animalian jäsenille ja opiskelijoille 3 euroa), ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan eläinlakikampanjointiin. Paikan päällä voit myös allekirjoittaa eläinlakivetoomuksen.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 17.2. klo 19–22

Tapahtumapaikka: 

Kulttuurikahvila Laituri

Sijaintikunta: 

Joensuu

Käyntiosoite: 

Itäranta 10

Postinumero: 

80100

Postitoimipaikka: 

Joensuu

Sähköposti: 

laiturijoensuu@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: